Update onderhoud en nog eens onderhoud tip van de week!

Ook het reinigen van uw eigen filters van de airconditioning is nu belangrijk geworden. In het weekend hebben we zelf alles schoongemaakt thuis met name ook de filters van de airconditioning goed ontsmet met desinfectie. Ook de wisselaar(verdamper) flink onder handen genomen.

Dit kunt u het beste doen met verdamper speciaalreiniger verkrijgbaar op deze shop! U kunt ook ons via contact een mail sturen voor prijs informatie of afspraak voor onderhoud en inspectie op uw airconditioning.

Aangezien het Corona virus ons in haar macht heeft blijven we voorlopig zo veel mogelijk bij de mensen weg om verdere besmettingen te voorkomen. Mocht dit wel voorkomen dan volgens de richtlijnen.

We hopen dat we er samen sterker uit kunnen komen voor de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Zakija & Maris

Geen goed nieuws Corona!

De overheid heeft hard ingegrepen gisteren ivm het Corona virus geen goed nieuws. Alles in de horeca en scholen, sport zal direct moeten sluiten.

Aan de volgende stap willen we niet denken maar voor de gezondheid van de mensen is dit de beste oplossing. We hopen dat alle zieken mensen er snel bovenop komen in volle gezondheid.

Grispen Techniek blijft, in aangepaste vorm, natuurlijk geopend voor al uw vragen en wensen op het gebied van airconditioning & koeltechniek. U kunt in elk geval via onze webshop uw bestellingen blijven doen en de gewenste artikelen op een door u gekozen adres ontvangen.

We wensen iedereen in deze periode veel sterkte. Laten we elkaar helpen waar dat kan. Samen staan we sterk!

Met vriendelijke groet,

Maris en Zakija Grispen

verkoop
Afspraak verkoop koelmeubels

Lente staat voor de deur

De lente 2020 staat bijna voor de deur en vandaar dat het tijd is om uw aironditioning grondig te reinigen en te controleren.

We zijn al druk bezig om de units te reinigen voor de zomer van 2020.

Vooral nu is het belangrijk uw installatie schoon te houden om de goede kwaliteit van de lucht te waarborgen.

Wij werken met speciaal reinigingsmiddelen voor de airconditioning schoon te krijgen en te houden.

Tevens cotroleren we de installatie op freon inhoud en het vermogen controleren. Vroeg aankomde reparaties kunnen we voorkomen.

In het voorjaar kunnen we deze installatie optimalisatie service aanbieden tegen redelijke prijzen.

Graag tot ziens!

Onderhoud en inspectie 2020 nodig klik op de foto

Graag bellen voor een vrijblijvende afspraak of prijsopgave.

Nummer 06-10544307

Project airconditioning Grispen Techniek Roermond

Mitsubishi airconditioning installaties.

Mitsubishi heavy industries ltd installaties voeren wij al meer dan 14 jaar zelf en in totaal werken we al 24 jaar met deze installaties. Een groot succes alles doet het nog steeds erg trots op.

Op dit moment verkopen we de laatste units van de reeds bestelde voorraad installaties. Echter zijn er door de Corona virus vertragingen opgelopen helaas. We zullen er alles aan doen om deze problemen voorkomen maar soms is het overmacht.

Kan zijn dat de levertijden op gaan lopen hierdoor vandaar dit bericht.

We wensen iedereen een fijn weekend alvast en tot snel op onze afspraak!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Project compleet huis in Buchten voor de juiste temperatuur!

Cassette airco units van Mitsubishi voor de zaak

Comfort is Mitsubishi.
Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. Met
een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner creëert u het hele jaar door
een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u
comfortabel en snel de ruimte verwarmen. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen maar het hele jaar door een echt klimaatregelaar. Altijd de gewenste temperatuur in de ruimte. U stelt éénmalig de temperatuur in net als bij uw cv-ketel en de airconditioner houdt de ruimte perfect.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via contact graag tot ziens op onze afspraak!

bediening cassette units 4 x 10 kw

Koelmeubels binnen 5 werkdagen

Binnen 5 werkdagen uw meubelen in huis

Met ons transport van onze leveranciers leveren we uw meubelen vanuit hun magazijn binnen 5 werkdagen op elke vaste land gewenste locatie bij u op zaak. Sommige producten kunnen langer duren maar de meeste hebben ze op voorraad. Daarom werken we met deze grote partner samen.

Oudere producten afdanken is geen probleem maar dan wel op aan aanvraag via contact graag. zo doen we ook mee aan een beter milieu.

Graag tot ziens!

14 jarige jubileum!

Beste klanten op 6-2-2006 zijn wij gestart met Grispen Techniek airconditioning & koeltechniek Service Roermond op de broekhinzuid 20. Tot op heden hebben we 6-2-2020 dus er 14 jaar opzitten met ons bedrijf en daar zijn we dan ook erg trots op! Al meer dan 500 installaties hebben geplaatst!!!

Graag bedanken we alle klanten en leveranciers in de omgeving en daarbuiten die dit mogelijk hebben gemaakt chapeau.

Grispen Techniek zit niet stil we zittten nu niet meer met de zaak op de broekhin zuid 20 met de zaak maar nu in Herten. Nu op de Kristalweg 20 te Herten. Maar zitten in de verbouwing nog! Helaas door omstandigheden geen visie op het einde zodra we dit weten geven we bericht hierover. En misschien een grand opening!

Tevens voeren we nu vaak in Roermond veel airco en koeltechniek opdrachten die wij graag invullen. Echter groeit de markt snel en hebben we het erg druk. We zijn bezig met oplossingen maar die hebben tijd nodig komt goed!

Graag wensen iedereen een fijne carnavals vakantie tot snel alaaf!

Met vriendelijke groet,

Maris grispen

Mitsubishi airconditioning levertijden.

Op dit moment leveren we een airconditioning in 2 weken.

Offerte aanvragen zullen z.s.m. in behandeling worden genomen.

Alle offertes zijn gratis met bezoek aan uw adres omgeving Roermond.

Fijn weekend alvast.

Met vriendelijke groet,

Zakija en Maris.

Airconditioning onderhoud voorjaar 2020 gestart!

Ook dit jaar het tijd om uw aircondioning te laten cotroleren en te inspecteren, optimaliseren. Uw installatie heeft onderhoud om de lucht zuiver te houden. Ook is het belangrijk de binnenunit te desinfecteren tegen bacterien. Bent u klant van Grispen techniek? Dan gaan u binnenkort opbellen om de conditie van uw klimaat installatie op peil te houden voor de zomer van 2020.

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen en Zakija Timmers.

Airco-Service Roermond-Herten

Nieuwjaar nieuwe kansen!

Ook dit jaar 2020 gaan we weer nieuwe kansen krijgen. We merken het al de eerste week van januari is al drukker dan normaal. Dat vinden we erg spannend en leuk om te doen. Echter deze maand ook in het teken van verhuizen staat hebben we het erg druk mee. Hierdoor kan het zijn dat uw telefoontje even niet kan worden opgenomen omdat er soms meerdere mensen ineens bellen en dat de lijn bezet is. In februari hopen we weer het rustiger te krijgen. Sorry voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Airconditioning offerte montage update.

Begin januari 2020 kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte airconditioning project. Levertijd van de montage zal dan 2 tot 3 weken zijn. We raden u aan dan ook deze afspraak te maken zodat het we niet nee hoeven gaan te verkopen dat zeker zal gebeuren in 2020 aangezien we er nog veel krijgen op dit moment.

Onderhoud en inspectie op de airconditioning installaties komen we op de vaste datums uitvoeren bij onze klanten volgens schema. (kan een kleine uitloop in zitten)

Tot de volgende update!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Kerstvakantie 2019

Wij zijn gesloten wegens de kerstvakantie en de jaarwisseling van 2019.

Gesloten vanaf dinsdag 24 December 2019 tot en met 2 januari 2020

Vrijdag 3 januari zijn we weer open vanaf 900-1700 uur.

Bestellingen via de shop zullen op 2 januari weer in behandeling genomen.

Mitsubishi Heavy Industries informatie

Anno 1884 lanceerde Mitsubishi Heavy Industries kortweg MHI, haar eeste scheepswerf Nagasaki Shipyard & Machinery Works. In de loop van de afgelopen eeuw heeft MHI veel research & development ontwikkeld met als doel geavanceerde systemen te realiseren en te produceren. Maar ook als erkende internationale leidende partner op engineering gebied.

Mitsubishi betekent in het Japans Drie Diamanten. Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf is gericht namelijk: Eerlijkheid, creativiteit & motivatie. Het logo is een gestransformeerde versie van het familie-embleem van de heer Yataro Iwasaki, de oprichter van Mitsubishi.

Mitsubishi airconditioning de laatste jaren ligt de focus vooral op energiebesparing. Het combineren van systemen voor totaaloplossingen. ten behoeve van binnenklimaat en tapwatervoorziening. De MHI units worden over heel de wereld toegepast in zeer uitlopende situaties zoals namelijk woonhuizen, kantoren, winkels en hotels.

Informatie by Coolmark b.v.

Ziet u een product niet staan op site?

We kunnen niet alle producten op deze site zetten helaas.

Heeft u een prijsopgave nodig van een product wat er niet opstaat?

Neem gerust even contact op via het contactformulier.

We nemen binnen 24 uur contact op of hebben een prijsopgave al gemaakt voor u.

Met vriendelijke groeten,

Grispen Techniek

Nieuwbouw pand is bijna klaar voor oplevering!

Het nieuwe pand is bijna klaar voor oplevering! We kunnen dan beginnen met de inrichting. We zijn er erg blij met de ontwikkelingen van het pand.

We verwachten dit jaar nog te verhuizen naar ons pand. Echter kan dat ook begin volgend jaar zijn. Aangezien we nog bepaalde zaken moeten regelen en afhankelijk zijn van onze leveranciers. Dat zal zich uitwijzen in de toekomst. Maar we hebben hier het volste vertrouwen in.

Update foto vrijdag 25 opktober!

Nieuwe gebaksvitrine op de site!

Diverse nieuwe koelvitines komen op onze site. Dit met verschillende modellen en opties. Er kan ook voor eigen ral kleur worden gekozen. Schuifdeuren ipv draaideuren. Via Nederlandse en Duitsen groothandelaren kopen we de koelvitrine in op bestelling.

Via een leverancier kunnen we ook 2e handse of showmodellen krijgen op aanvraag. Heeft u hier oren naar stuur een duidelijk bericht naar contact dan kunnen we voor u kijken en eventueel een mooi voorstel te kunnen maken.

Bedrijfspand is steeds verder af!

Het gaat steeds meer een pand lijken erg trots op. De aannemer is dan ook flink bezig geweest de afgelopen weken cq maanden! Hier volgen een paar foto,s van het mooien project tot heden! We zijn druk bezig om de voorbereidingen in orde te maken voor de verhuizing al. Gaat erg snel we zijn tot nu toe heel tevreden!

Wij bouwen op dit moment!

Op dit moment zijn wij via onze aannemer een prachtig bedrijfspand aan het bouwen in Herten-Roermond. We gaan dus weg op onze vertrouwde plek broekhin-zuid 20. Aangezien de ruimte een probleem was geworden moesten we al loods huren. Echter is het vaak van a naar b en andersom rijden. Naar lang zoeken bleek een pand dat wij zochten bijna niet verkrijgbaar was in de omgeving. Toch maar besloten om een nieuw pand te betreden ipv bestaande bouw. We zijn hier trots op en hadden dit niet gedacht maar wel gehoopt!

We houden u graag op de hoogte over ons nieuwe pandje kom snel terug!

nieuwbouwpand afbeelding
Nieuwbouw bedrijfspand Grispen techniek installaties

Verwarmen met de airconditioning unit.

Veel mensen weten het nog niet maar het verwarmen in ons klimaat met de airconditioning unit gaat heel goed. Veel klanten gebruiken haar zelfs als hoofdverwarming. Bij ons op kantoor even vandaag net iets te koud dan zetten we de unit op verwarmen en het zo lekker warm in 10 minuten.

De klanten willen nu ook graag de woonkamer of kantoor om dit dan ook te proberen en ze zijn erg tevreden over het resultaat. Vandaar dat wij tegenwoordig ook in de herfst en winter nieuwe airco-heating units mogen blijven maken.

Door de zuinige inverter techniek is de unit extra zuinig in verbruik en dat is weer goed voor het milieu en de beurs.

Bij het 24/7 gebruiken van de unit is het van groot belang om de de unit schoon te houden. Dit doet men door 1x per maand de filters grondig te reinigen met desinfectie.

Ook het onderhoud op de bestaande units kunnen wij jaarlijks voor u verzorgen. Dit om een prima werkomgeving en een schone installatie te behouden. Dit alles volgens de f-gassen normen en wetten.

Neem gerust contact op via 06-10544307 voor een prijsopgave of een vrijblijvende afspraak!

Doet u dit via rubriek contact dan graag duidelijk uw verhaal Naam, telefooonnummer zodat we ook kunnen bellen.

Graag tot ziens onze afspraak voor : Airconditioning, koeltechniek, Logboeken en f-gassenkeuringen.

verwarm unit
Deze zal via de zonnepanelen draaien.

Inspectie en onderhoud seizoen op uw aircondioning is gestart!

Ook dit jaar gaan we de aircoditioning installaties weer grondig schoonmaken. Inspecteren volgens f-gassen normen en plichten, logboek invullen. Heeft u een installatie van ons zullen we u binnenkort opbellen als het weer tijd is voor onderhoud en inspectie!

Verwarmen met de airconditioning is een opkomende trend. Die in combinatie met zonnepanelen veel gemaakt worden in land. Echter veel van onze klanten doen dit al en besparen per jaar honderden m3 gas.

Een tip van ons is maak uw filters 1x per maand goed schoon voor mens en machine. Hoe schoner de filter hoe beter de lucht kwaliteit.

Desinfecteren, controleren is een pre voor uw airconditioning installatie!

Graag tot ziens!

Grispen Techniek Installaties.

Onderhoud, afspraken, verkoop, prijsopgave, inspecties diensten:

Via 06-10544307 of 0475-342933 kan ook op rubriek contact

Deinfectie middel airconditioning

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

0475-342933
06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk