Optimaliseren van uw koeltechniek?

Optimaliseren van uw koeltechniek?

Vaak komt het voor dat een koeling aan vervanging toe is omdat er nooit onderhoud op is uitgevoerd. Of gewoon weg versleten is naar 10 a 15 jaar kan dat natuurlijk ook het geval zijn. We komen op steeds meer plaatsen waar echt baarden aan de koelmachine of airconditioners hangen van stof en vuil & vet. Vaak is de compressor versleten na 5 jaar omdat deze geen luchtkoeling van de ventilator heeft gekregen en de kosten dan ook vele malen hoger zijn om een koel compressor te gaan vervangen.

Aangezien het onderhoud heel belangrijk is voor uw bedrijfszekerheid adviseer ik u 1 x per jaar alle koeltechniek en airconditioning of afzuigmotors te gaan controleren en optimaliseren zodat u niet in de piek met pech staat en het te laat is de klanten staan te wachten.

Heeft u ook koeltechniek en airconditioners die geen onderhoud hebben gehad? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor uw installaties. Want voorkomen is beter als genezen. Contact met M.Grispen 0031(0)6-10544307

Reparaties , Verkoop, Onderhoud, Oproepdienst voor vaste klanten.

Tevens zijn wij op zoek naar zzpers die ons kunnen komen versterken om de pieken op te kunnen vangen vanaf begin maart 2018 dit jaar. Neem contact op voor meer informatie graag met Maris Grispen.

Overname van een restaurant of andere horeca gelegenheden kan soms duur komen te staan. Heeft u al advies gedacht door Grispen Techniek bij een overname of u niet teveel betaald voor de bestaande apparatuur over te nemen.

Koeltechniek service

Airconditioning en koeltechniek horeca Service Roermond!

Home

 

 

 

 

Verkoop airconditioners offerte nodig?

Verkoop airconditioners offerte nodig?

U heeft een dit jaar een project airconditioning opstaan?

Zoekt een vrijblijvende offerte voor de aanleg van een nieuw degelijk systeem?

Neem contact op met Maris Grispen voor een afspraak hierover.

Neem contact op via deze site of beller is sneller onderaan staan de gegevens.

Merken die wij voeren: Mitsubishi, Daikin, Fujitsu en veel meer merken.

Ik ga ervan uit dat u voor de zomer van 2018 klaar wilt zijn dus begin op tijd hiermee!

Graag komen we vrijblijvend langs de situatie te bespreken samen.

Service verkoop, onderdelen, reparaties, onderhoud aan de airconditioners.

Service verkoop, onderdelen, repartatie en onderhoud voor de koeltechniek.

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Ijsblokjesmachine Service Roermond

Ijsblokjesmachines Service Roermond.

Ijs is een waardevol product voor een breed scala aan horeca en voor commerciële gebruikers.

Er is een enorme variatie aan soorten ijs. Dus er worden zware eisen gesteld voor wat betreft hygiëne, het uiterlijk en de fysieke capaciteiten en kwaliteit, onderhoud, filters, ontkalkservice.

De productie van Gram ijsmachines is gebaseerd op jaren ervaring en maakt gebruik van de nieuwste kennis op het gebied van machines voor productie van ijs door Hoshizaki.

Het product is bedoeld voor Bars, Cafes, zelfbediening omgevingen en aan voedsel bedrijven waar behoefte is aan een grote hoeveelheid aan ijsproductie.

Gram ijsmachines zijn getest en ontworpen om te werken in een omgevingstemperatuur tussen 5  ºC en 40  ºC  zelfs in  vochtige omstandigheden.

In de loop van 2018 zal Grispen Techniek het complete Hoshizaki assortiment op de site bij categorie ijsblokjes installaties gaan bijvoegen met uw speciale korting die u kent van ons.

Diensten:

Verkoop nieuwe ijsmachines van topmerken op afspraak?(kantoor of op locatie)

Onderhoud aan uw complete ijsmachine kleine of grote beurt?(werkplaats of locatie)

Reparatie van uw ijsmachine of koelbuffet bel de servicelijn. 06-10544307

Wij verkopen diverse kwaliteits ontkalkfilters die u plaatst voor de ijsmaker om uw machine langer mee te laten gaan en kwaliteit voor uw klanten te garanderen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of een prijsopgave.

Dhr.Maris Grispen

Mobiel: 0031(0)6-10544307 afspraken.

Via mail marisgrispen@gmail.com

koelwerkbaken

Service koeltechniek Roermond

Energie en kosten besparen dat kan.

Energie en kosten besparen op uw keuken apparatuur koelkasten en vrieskasten is mogelijk geen probleem met het merk Gram.

Op de site producten kunt u kiezen tussen een budget of een duurzame koelkasten of vrieskasten.

In Europa worden de verkochte professionele koel en vriesbewaarkasten getest in het kader de ecodesign-richtlijnen.

Alle producten zullen volgens dezelfde normen getest worden zodat het gemakkelijk wordt het energieverbruik te verglijken met elkaar.

Energielabels geven de efficientie aan door middel van een letteraanduiding van A tot G.

Kiest u ook voor een milieu besparende en dus kosten besparende kast?

De voordelen zijn elke dag op op stroom te besparen maar de investering is hoger dan een budget kast echter het stroomverbruik is elke dag weer een win-win situatie.

Onderhoud-onderdelen-reparatie-verkoop kortom koeltechniek en airconditioning Service.

Ook een afspraak over de design besparende koelkasten maken bel Maris Grispen via de vaste telefoon of mobiel 0475-342933  en 06-10544307

Koeltechniek onderdelen vinden?

Koeltechniek onderdelen vinden?

Wij werken bijna aan alle koelwerkbanken die er bestaan. Zeker nu voor de drukke dagen kunt u geen storingen gebruiken. U kent dat wel staat u net lekker te koken blijkt de temperatuur in de koelwerkbank alleen maar op te lopen geen goede zaak maar komt steeds vaker voor helaas. U kunt ons bellen om te kijken of we snel beschikbaar kunnen zijn anders zo snel mogelijk. Dit omdat het de laaste periode het steeds drukker is geworden in de horeca door de groeiende economie. Natuurlijk een goede zaak maar bepaalde dingen slijten dan ook harder en zijn aan reparatie of aan vervanging toe. We zien steeds vaker bij het onderhoud dat dit soms lang niet is uitgevoerd bv vetbaarden op de condensor zeer brand gevaarlijk pas op hiermee. Om uw installaties schoon en optimaal fit te houden adviseren wij minimaal 1x per jaar minimaal uw keuken compleet te laten nakijken en reininigen inspecteren door een koeltechniek bedrijf.

Bij Grispen techniek gaan we de aankomende storingen proberen te voorkomen door middel van bv ventilator motors op tijd te vervangen of deurrubbers voor de drukke periode kerst of erna natuurlijk.

Koelwerkbanken en ijsblokjesmachines ouder als 10-15 jaar kunnen worden afgeschreven indien het opknappen het niet meer waard is.

Bijna alle compressors die we leveren voor de koelwerkbanken, koelcellen, vriescellen, snackvitrines, toonbanken, koeltogen, buffetkoelingen hebben standaard 1 jaar garantie.

Bijna alle verdampers koelwerkbanken kunnen we ook leveren met of zonder inbouwen dit alles op vrijblijvende offerte of afspraken.

Bent u nog geen klant van Grispen techniek installaties maak eens een vrijblijvende afspraak?

Wij beschikken over 18 jaar ervaring in de koeltechniek en een goede service bus. Meer dan 70 koelapparatuur fabrikanten leveranciers voor de onderdelen betaalbare prima service! Prijzen en voorrijkosten op aanvraag.

Koeltechniek Service Roermond 0031-(0)6-10544307

Offerte onderhoudsplan.

Koeltechniek onderhoud en inspecties?

Jacht klima service.

Filters service voor al uw koeltechniek tegen kooklucht.

Onderhoud op uw installaties.

Verkoop nieuwe koelmeubels.

Montage airconditioning

F-gassen wetten en normen.

Daikin en Mitsubishi airconditioning.

Groot onderhoud of klein onderhoud en cfk inspecties.

Reparaties aan uw koelapparatuur op locatie en afspraak.

Graag tot ziens.

Maris Grispen

Merken die wij voeren voor speciale onderdelen:

Afinox, Gram, Fruilinox, Infrico, Polaris, Coreco, Foster, Electrolux, Alaska, Alpeninox, Cold master, Costan, Foinox, Fager, Isa, Brema, Inomak, Kastel, Giga, Iarp, Iberna, Migel, Tecnodom, Scotsman, Silko, Simag, Tecfrigo, Zanussi, Everlasting, coolcompact, Alaska, Coldline, Snowflake, Nermann, Ronda, Mitsubishi heavy industries, Daikin airconditioning!

 

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Openingstijden kerstvakantie 2017

Van 24 december 2017 tot 02 januari 2018 zijn wij gesloten. Bij deze willen wij graag al onze vaste en nieuwe klanten danken voor de fijne samenwerking in 2017.

Voor iedereen behalve een paar dan fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018!

Fijne kerstdagen

Fijne Kerstdagen & beste wensen bedankt voor uw opdrachten!

 

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

 

Product niet gevonden?

Product niet gevonden?

U heeft een technische vraag op het gebied van koeltechniek of airconditioning of bent u op zoek naar horeca koelmeubels en/of onderdelen hiervan en heeft u deze niet kunnen vinden op onze site? Dat kan natuurlijk gebeuren maar waarschijnlijk hebben we deze wel in ons assortiment.

Via onze link contact zijn wij altijd bereidt om uw vragen op koeltechnisch gebied te beantwoorden. Vul uw naam, merk en type in dan nemen wij z.s.m. contact met u op en geven u deskundig advies op al uw vragen binnen de vakgebieden airconditioning en koeltechniek zowel voor het midden -en kleinbedrijf als voor particulieren.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

onderdelen service koeltechniek

koeltechniek service Roermond

 

verwarmen met de airconditioning?

Verwarmen met de airconditioning kan dat?

Ja dat kan veel mensen weten of gebruiken deze functie niet omdat ze de airco voor de zomer hebben gekocht. Denk aan de zolderkamer vaak te koud in de winter en te warm in de zomer. Om de temperatuur in orde te krijgen is een klimaat installatie ideaal om te plaatsen en bij te verwarmen of te koelen indien gewenst.

Heeft u ook een project opstaan?

Laat ons een vrijblijvende offerte maken zodat u kan vergelijken met andere bedrijven.

We verkopen voornamelijk Mitsubishi en Daikin airconditioning. Nu verkopen we steeds vaker als bij verwarming in een bepaalde ruimte leefbaar te krijgen.

Aangezien we in het voorjaar al erg druk is tegenwoordig vragen wij u het liefst de unit eerder te gaan plaatsen. Dit om voor de drukte al klaar te zijn met uw project.

U kunt dan ook genieten van 10% extra korting op uw offerte!

Maak een vrijblijvende afspraak via contact vul uw gegevens in zoals naam, adres, telefoonnummer.

Wij bellen u op voor een afspraak te maken hierover zelf bellen kan ook natuurlijk.

Afspraken via nummer 0031 (0)6-10544307 dhr. Maris Grispen

Mitsubishi airco service

Mitsubishi buitendeel airconditioning Service Roermond.

Cassette airco Daikin plafond

klimaatbeheersing & airconditioning service Roermond.

Onderdelen, service, reparatie voor uw koelwerkbank

Link naar referenties

Service aan uw koelwerkbank, koelkast, koelcel, koelvitrine al gehad?

Wij werken bijna aan alle koelwerkbanken die er bestaan. Zeker nu voor de drukke dagen kunt u geen storingen gebruiken. U kent dat wel staat u net lekker te koken blijkt de temperatuur in de koelwerkbank alleen maar op te lopen geen goede zaak maar komt steeds vaker voor helaas. U kunt ons bellen om te kijken of we snel beschikbaar kunnen zijn anders zo snel mogelijk. Dit omdat het de laaste periode het steeds drukker is geworden in de horeca door de groeiende economie. Natuurlijk een goede zaak maar bepaalde dingen slijten dan ook harder en zijn aan reparatie of aan vervanging toe. We zien steeds vaker bij het onderhoud dat dit soms lang niet is uitgevoerd bv vetbaarden op de condensor zeer brand gevaarlijk pas op hiermee. Om uw installaties schoon en optimaal fit te houden adviseren wij 1x per jaar minimaal uw keuken compleet te laten nakijken en reininigen inspecteren door een koeltechniek bedrijf.

Bij Grispen techniek gaan we de aankomende storingen proberen te voorkomen door middel van bv ventilator motors op tijd te vervangen of deurrubbers voor de drukke periode kerst of erna natuurlijk.

Koelwerkbanken ouder als 10-15 jaar kunnen worden afgeschreven indien het opknappen het niet meer waard is.

Compressors we leveren bijna elke compressors voor de koelwerkbanken en bouwen deze in voor u op locatie.

Verdampers voor bijna alle koelwerkbanken kunnen we ook leveren met of zonder inbouwen dit alles op vrijblijvende offerte of afspraken.

Bent u nog geen klant van Grispen techniek installaties?

Wij beschikken over 18 jaar ervaring in de koeltechniek en een servicebus. Meer dan 70 koelapparatuur fabrikanten leveranciers voor de onderdelen betaalbare goede service tegen prima prijzen en voorrijkosten.

Koeltechniek Service Roermond 0031-(0)6-10544307

Offerte onderhoudsplan.

Filters service voor al uw koeltechniek tegen kooklucht.

Onderhoud op uw installaties.

Verkoop nieuwe koelmeubels.

Groot onderhoud of klein onderhoud en cfk inspecties.

Reparaties aan uw koelapparatuur op locatie en afspraak.

Graag tot ziens.

Maris Grispen

Merken die wij voeren voor speciale onderdelen:

Afinox, Gram, Fruilinox, Infrico, Polaris, Coreco, Foster, Electrolux, Alaska, Alpeninox, Cold master, Costan, Foinox, Fager, Isa, Brema, Inomak, Kastel, Giga, Iarp, Iberna, Migel, Tecnodom, Scotsman, Silko, Simag, Tecfrigo, Zanussi, Everlasting, coolcompact, Alaska, Coldline, Snowflake, Nermann, Ronda en veel meer!

Service koeltechniek

Onderhoud op afspraak

koelwerkbaken

Service koeltechniek Roermond

 

 

 

Koelwerkbank service Roermond

Koelwerkbank reparaties service Roermond.

U kent dat wel staat u net lekker te koken voor uw gasten gaat de koelwerkbank defect ?

Bel dan voor directe service met Grispen techniek en probeer onze service uit!

We gaan alles proberen uw installatie weer optimaal te laten draaien.

Onze onderdelen leveranciers zijn grondig uitgezocht om snel te leveren met de hoge kwaliteit die u gewend bent.

Service nummer 0031(0)6-1044307 koeltechniek

airconditioning

Montage bus Airco Service

 

 

Koeltechniek & Airconditioning Service Roermond

Koeltechniek & Airco Service Roermond.

Oproepdiensten koeltechniek Service Roermond voor de Koelcel en vriescel, koelwerkbanken, bierkoelers, koelwerkbank noem maar op tot ijsblokjesmachines tot saladaire alle koelingen in de horeca en airconditioners. Het komt nooit uit een storing u kent dat maar misschien had het met onderhoud al gezien kunnen worden. U kunt onze service uitproberen bij twijvel functioneren.

Bent u ook toe aan een nieuwe koeling dan maak een vrijblijvende afspraak om samen uw situatie door te nemen en te kijken naar de beste oplossingen.

Onderhoud en inspectie op functioneren wij herkennen direct een versleten machine is wel zo handig bij een overname van bepaalde koelers van panden en horeca bedrijven.

Reparaties: koeltechniek & airconditioning

U kent dat wel groot feest op de agenda veel klanten gaat de koeling defect dan kunt u ons opbellen of wij direct tijd hebben voor u te komen helpen toch het feest laten slagen.

Verkoop & offertes

Het komt voor dat uw installatie kan worden afgekeurd door ons. Dan bieden wij graag een nieuwe offerte voor een nieuwe installatie met demontage en montage service.

We hebben nu bijna 12 jaar (06-02-2006 opstartdag)  99% tevreden klanten geholpen in de branche koeltechniek en airconditioning.

Graag bedanken we al onze bestaande tevreden klanten en hopen op een verdere fijne samenwerking en een goede gezonde toekomst.

Pieken en opdrachten:

Op dit moment zijn wij op zoek naar zzp techniek mensen in de koeltechniek en airconditioning. Neem  contact op hierover indien je nog beschikbaar in de zomer kan zijn?

Koeler defect of airco onderhoud bel de servicebus!

Met vriendelijke groet,

Uw service bedrijf koeltechniek en airconditioning.

Maris Grispen

Koeltechniek service

Airconditioning en koeltechniek Service Roermond

 

 

 

 

 

Nordcap producten verkoop & service Roermond

Horeca koeltechniek verkoopNordcap producten verkoop.

Aangezien we niet alle producten op www.grispentechniek.nl web shop kunnen zetten maar wel alle koeltechniek van Nordcap verkopen kunt u hier het complete assortiment zien op het pdf bestand van Nordcap.

Service:

Tevens leveren we u ook betere prijzen met koeltechniek service zoals :

Onderhoud en inspecties koeltechniek van onze geleverde producten.

Verkoop van alle koel en vries installaties Nordcap producten.

Reparaties koel en vries installaties voor de Nordcap producten die wij leveren.

Heeft u een product gezien en u wilt een vrijblijvende prijsopgave hierover?

Vraag dan een vrijblijvende offferte prijsopgave hiervoor bij contact.

Kijk hier eens in het assortimentenboek koeltechniek. Nordcap 

Wij kunnen u een nog betere prijs aanbieden.

Glasdeurkoelkast afvoeren nieuwe plaatsen JUMBO

 

 

 

 

 

 

 

 

koeltechniek

Horeca koeltechniek verkoop

 

Met vriendelijke groet

Grispen Techniek Installaties.

 

 

Airconditioning Service Roermond

Airconditioning Service Roermond.

U zoekt een bedrijf dat uw airconditioning gaat onderhouden 1x per jaar?

Graag leveren we het onderhoud airconditioning service aan uw klimaat installatie in Roermond.

We gaan uw airconditioning grondig nakijken op functioneren en onderhouden zodat u een schone installatie heeft en blijft om dit elk jaar te blijven herhalen.

Storingen, onderhoud , inspecties volgens f-gassen procedure uitvoeren.

Heeft u ook een project-offerte open staan voor het onderhoud en inspectie op uw klimaat installatie?

Neem contact op hierover zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken en uw installaties kunnen gaan reinigen voor de perfecte omgeving voor uw klanten en personeel.

Wees er op tijd bij ons drukke seizoen start meestal al eind Maart 2018.

Graag tot ziens

Maris Grispen Airco Service Roermond 0031(0)6-10544307

Onderhoud airconditioning projecten

buitendeel airconditioning

Timmermans lezen en schrijven Tegelen

Airconditioning Service Roermond

 

Multisplit units

FDTC Cassette units

FDT Cassette units

Retail informatie Mitsubishi

Consumenten informatie Mitsubishi

 

 

Koeltechniek Service Roermond

Koeltechniek Service Roermond.

U kent het wel staat u net lekker te koken voor uw gasten en opeens een raar geluid uit de koeling.

Dit klinkt niet goed waarschijnlijk een ventilator motor die lawaai maakt dit komt niet uit in de spits.

Wij hebben alle universele EBM ventilators op voorraad liggen voor uw koelingen en kunnen deze vaak direct komen inbouwen ter plaatsen of per afspraak.

Grispen Techniek installaties komt steeds vaker bij (horeca) bedrijven zoals Tandartsen, Bakkers, Slagerijen, Restaurants, kledingzaken voor 1x per jaar grondige onderhoud en inspectie uit te komen voeren.

Dit om uitval in het hoogseizoen te voorkomen en de conditie van de installaties optimaal gunstig en veilig te houden. We plaatsen speciale filters om de luchtkwaliteit en de machine schoon te houden. Meer over weten even bellen.

Service aan:

Koelcel en vriescellen

Koelwerkbanken en vrieswerkbanken

Ijsblokjesmachines en drankbuffetten, bier installaties.

Airconditioning en Afzuiginstallaties.

Jacht klimaat installaties en jacht koelkasten, airco-caravans.

Onderhoud & Inspectie, Reparatie ter plaatsen.

Profiteer van onze service en hou uw zaak in topconditie en schoon op zijn best.

Bel voor meer informatie met Maris Grispen

Servicenummer: 0031 (0)6-10544307

Graag tot ziens!

Service bus koeltechniek & airconditioning

 

De draaiknop in de koelkast?

De draaiknop in de koelkast hoe zit dat ook alweer?

De draaiknop in je koelkast gaat meestal van stand 1 tot en met stand 6 maar niet per definitie op temperatuur werkt maar op standen.

Echter zal de koelkast op stand 1 warmer zijn dan op maximaal stand 6 dus hoe hoger de instelling hoe kouder het gaat worden in de koelkast. De beste temperatuur zit ergens tussen 0° en 4°C is ongeveer 60% instellen van de knop.

Dit om je etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. Controleer uw koelkast met een thermometer en zet uw thermostaat omhoog of omlaag zodat uw koelkast de perfecte temperatuur heeft voor uw producten.

Controleer uw koelkast 1x per week zodat u zeker bent van de juiste temperatuur in uw koelkast.

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

 

 

 

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

0475-342933
06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk