IN BEWERKING

IN BEWERKING

Mitsubishi airconditioning levertijden.

Op dit moment leveren we een airconditioning in 2 weken.

Offerte aanvragen zullen z.s.m. in behandeling worden genomen.

Alle offertes zijn gratis met bezoek aan uw adres omgeving Roermond.

Fijn weekend alvast.

Met vriendelijke groet,

Zakija en Maris.

Airconditioning onderhoud voorjaar 2020 gestart!

Ook dit jaar het tijd om uw aircondioning te laten cotroleren en te inspecteren, optimaliseren. Uw installatie heeft onderhoud om de lucht zuiver te houden. Ook is het belangrijk de binnenunit te desinfecteren tegen bacterien. Bent u klant van Grispen techniek? Dan gaan u binnenkort opbellen om de conditie van uw klimaat installatie op peil te houden voor de zomer van 2020.

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen en Zakija Timmers.

Airco-Service Roermond-Herten

Nieuwjaar nieuwe kansen!

Ook dit jaar 2020 gaan we weer nieuwe kansen krijgen. We merken het al de eerste week van januari is al drukker dan normaal. Dat vinden we erg spannend en leuk om te doen. Echter deze maand ook in het teken van verhuizen staat hebben we het erg druk mee. Hierdoor kan het zijn dat uw telefoontje even niet kan worden opgenomen omdat er soms meerdere mensen ineens bellen en dat de lijn bezet is. In februari hopen we weer het rustiger te krijgen. Sorry voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Airconditioning offerte montage update.

Begin januari 2020 kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte airconditioning project. Levertijd van de montage zal dan 2 tot 3 weken zijn. We raden u aan dan ook deze afspraak te maken zodat het we niet nee hoeven gaan te verkopen dat zeker zal gebeuren in 2020 aangezien we er nog veel krijgen op dit moment.

Onderhoud en inspectie op de airconditioning installaties komen we op de vaste datums uitvoeren bij onze klanten volgens schema. (kan een kleine uitloop in zitten)

Tot de volgende update!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Kerstvakantie 2019

Wij zijn gesloten wegens de kerstvakantie en de jaarwisseling van 2019.

Gesloten vanaf dinsdag 24 December 2019 tot en met 2 januari 2020

Vrijdag 3 januari zijn we weer open vanaf 900-1700 uur.

Bestellingen via de shop zullen op 2 januari weer in behandeling genomen.

Mitsubishi Heavy Industries informatie

Anno 1884 lanceerde Mitsubishi Heavy Industries kortweg MHI, haar eeste scheepswerf Nagasaki Shipyard & Machinery Works. In de loop van de afgelopen eeuw heeft MHI veel research & development ontwikkeld met als doel geavanceerde systemen te realiseren en te produceren. Maar ook als erkende internationale leidende partner op engineering gebied.

Mitsubishi betekent in het Japans Drie Diamanten. Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf is gericht namelijk: Eerlijkheid, creativiteit & motivatie. Het logo is een gestransformeerde versie van het familie-embleem van de heer Yataro Iwasaki, de oprichter van Mitsubishi.

Mitsubishi airconditioning de laatste jaren ligt de focus vooral op energiebesparing. Het combineren van systemen voor totaaloplossingen. ten behoeve van binnenklimaat en tapwatervoorziening. De MHI units worden over heel de wereld toegepast in zeer uitlopende situaties zoals namelijk woonhuizen, kantoren, winkels en hotels.

Informatie by Coolmark b.v.

Ziet u een product niet staan op site?

We kunnen niet alle producten op deze site zetten helaas.

Heeft u een prijsopgave nodig van een product wat er niet opstaat?

Neem gerust even contact op via het contactformulier.

We nemen binnen 24 uur contact op of hebben een prijsopgave al gemaakt voor u.

Met vriendelijke groeten,

Grispen Techniek

Nieuwbouw pand is bijna klaar voor oplevering!

Het nieuwe pand is bijna klaar voor oplevering! We kunnen dan beginnen met de inrichting. We zijn er erg blij met de ontwikkelingen van het pand.

We verwachten dit jaar nog te verhuizen naar ons pand. Echter kan dat ook begin volgend jaar zijn. Aangezien we nog bepaalde zaken moeten regelen en afhankelijk zijn van onze leveranciers. Dat zal zich uitwijzen in de toekomst. Maar we hebben hier het volste vertrouwen in.

Update foto vrijdag 25 opktober!

Nieuwe gebaksvitrine op de site!

Diverse nieuwe koelvitines komen op onze site. Dit met verschillende modellen en opties. Er kan ook voor eigen ral kleur worden gekozen. Schuifdeuren ipv draaideuren. Via Nederlandse en Duitsen groothandelaren kopen we de koelvitrine in op bestelling.

Via een leverancier kunnen we ook 2e handse of showmodellen krijgen op aanvraag. Heeft u hier oren naar stuur een duidelijk bericht naar contact dan kunnen we voor u kijken en eventueel een mooi voorstel te kunnen maken.

Bedrijfspand is steeds verder af!

Het gaat steeds meer een pand lijken erg trots op. De aannemer is dan ook flink bezig geweest de afgelopen weken cq maanden! Hier volgen een paar foto,s van het mooien project tot heden! We zijn druk bezig om de voorbereidingen in orde te maken voor de verhuizing al. Gaat erg snel we zijn tot nu toe heel tevreden!

Wij bouwen op dit moment!

Op dit moment zijn wij via onze aannemer een prachtig bedrijfspand aan het bouwen in Herten-Roermond. We gaan dus weg op onze vertrouwde plek broekhin-zuid 20. Aangezien de ruimte een probleem was geworden moesten we al loods huren. Echter is het vaak van a naar b en andersom rijden. Naar lang zoeken bleek een pand dat wij zochten bijna niet verkrijgbaar was in de omgeving. Toch maar besloten om een nieuw pand te betreden ipv bestaande bouw. We zijn hier trots op en hadden dit niet gedacht maar wel gehoopt!

We houden u graag op de hoogte over ons nieuwe pandje kom snel terug!

nieuwbouwpand afbeelding
Nieuwbouw bedrijfspand Grispen techniek installaties

Verwarmen met de airconditioning unit.

Veel mensen weten het nog niet maar het verwarmen in ons klimaat met de airconditioning unit gaat heel goed. Veel klanten gebruiken haar zelfs als hoofdverwarming. Bij ons op kantoor even vandaag net iets te koud dan zetten we de unit op verwarmen en het zo lekker warm in 10 minuten.

De klanten willen nu ook graag de woonkamer of kantoor om dit dan ook te proberen en ze zijn erg tevreden over het resultaat. Vandaar dat wij tegenwoordig ook in de herfst en winter nieuwe airco-heating units mogen blijven maken.

Door de zuinige inverter techniek is de unit extra zuinig in verbruik en dat is weer goed voor het milieu en de beurs.

Bij het 24/7 gebruiken van de unit is het van groot belang om de de unit schoon te houden. Dit doet men door 1x per maand de filters grondig te reinigen met desinfectie.

Ook het onderhoud op de bestaande units kunnen wij jaarlijks voor u verzorgen. Dit om een prima werkomgeving en een schone installatie te behouden. Dit alles volgens de f-gassen normen en wetten.

Neem gerust contact op via 06-10544307 voor een prijsopgave of een vrijblijvende afspraak!

Doet u dit via rubriek contact dan graag duidelijk uw verhaal Naam, telefooonnummer zodat we ook kunnen bellen.

Graag tot ziens onze afspraak voor : Airconditioning, koeltechniek, Logboeken en f-gassenkeuringen.

verwarm unit
Deze zal via de zonnepanelen draaien.

Inspectie en onderhoud seizoen op uw aircondioning is gestart!

Ook dit jaar gaan we de aircoditioning installaties weer grondig schoonmaken. Inspecteren volgens f-gassen normen en plichten, logboek invullen. Heeft u een installatie van ons zullen we u binnenkort opbellen als het weer tijd is voor onderhoud en inspectie!

Verwarmen met de airconditioning is een opkomende trend. Die in combinatie met zonnepanelen veel gemaakt worden in land. Echter veel van onze klanten doen dit al en besparen per jaar honderden m3 gas.

Een tip van ons is maak uw filters 1x per maand goed schoon voor mens en machine. Hoe schoner de filter hoe beter de lucht kwaliteit.

Desinfecteren, controleren is een pre voor uw airconditioning installatie!

Graag tot ziens!

Grispen Techniek Installaties.

Onderhoud, afspraken, verkoop, prijsopgave, inspecties diensten:

Via 06-10544307 of 0475-342933 kan ook op rubriek contact

Deinfectie middel airconditioning

Waar staan onze airco en koel installaties?

Onze Airconditioning Grispen installaties staan door heel Limburg en zelfs in Noord-Brabant tot en met Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij Kant en klare stekker (horeca) units over het hele land verspreidt zelfs soms in het buitenland, buitenlandse ondernemers uit Nederland weten ons te vinden. Via deze weg willen wij al onze opdrachtgevers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Hartelijk bedankt hiervoor!! Ook staan wij onze nieuwe opdrachtgevers voor advies neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Graag zijn wij u weer van dienst op na een zonnige nazomer!

Met vriendelijke groet,

Maris Grispen

Instellingen voor een airconditioning?

Wat is de instelling van uw airconditioning?

De beste instelling van uw airconditioning unit waar dan ook auto, hotel, thuis 5 a 6 graden lager dan de buiten temperatuur. Onze grootste orgaan is de huid regelt de temperatuur. Mensen willen graag zo veel mogelijk naar 18 graden maar dat is niet verstandig!

Voorbeeld: Buiten is het 33 graden zet de unit op 26- 27 graden met de Fan op medium of auto stand. Maximaal 6 a 7 graden lager overdag!

Zouden we de unit op 18 graden zetten gaat deze machine nooit meer rust krijgen en kan sneller defect gaan in levensduur en slijtage, hoge stroomverbruik. Zijn de luchtplaten van de airconditioning aan het condenseren dan staat de airco te koud. Met als gevolg verkoudheid en andere nare symptomen verkoudheid. Dus in de avond adviseren we 6 a max 8 graden verschil met de buitentemperatuur is ons advies. Trouwens ook goed voor milieu en de beurs belangrijk voor de mensen en hun gezondheid.

Hopende u voldoende te hebben ingelicht voor vragen stuur ons een bericht via contact.

Met vriendelijke groet,

Msris Grispen

Airconditioning direct leverbaar

Op zoek naar een airconditioning? Wij hebben op dit moment nog voldoende wandmodel airconditioning Mitsubishi en of Panasonic oftewel mobiellen units op voorraad. Levering en montage kan op zeer korte termijn plaatsvinden. Bij ons geen wachttijden maar direct resultaat op basis van een op maat gemaakte offerte. Heeft u interesse in een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier of sneller via telefoonnummer: 06-10544307

Airconditioning
Airco split

Wij zijn open voor koeltechniek en Airconditioning service

Na onze fijne vakantie weer gestart met de zaak!

Het goede nieuws is dat wij gaan verhuizen naar een nieuw bedrijfspand te Herten. We houden u op de hoogte.

Vraag een offerte aan op contact

of 0475-342933

Graag tot onze afspraak.

Met vriendelijke groet,

M.Grispen

Gesloten van 19-7-2019 tot 04-08-2019

Vanaf vrijdag 19 juli tot en met 4 augustus zijn wij gesloten. Gedurende deze periode kunt u een bericht achterlaten via https://www.grispentechniek.nl/contact/

Vanaf maandag 05 augustus zijn wij weer bereikbaar en telefonisch bereikbaar. Ook nemen wij dan alle berichten in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Website is klaar !

Onze website is weer compleet actief!

Mochten er nog problemen, vragen, opmerkingen zijn over de site? Horen wij dit graag van jullie!

Bestellen is ook zonder de site betaal middellen doorgegaan bedankt voor de opdrachten en gestelde vertrouwen!

Nu kunt u gewoon via gewone zaken uw bestelling plaatsen als alles goed is natuurlijk.(niet zo? laat t ons weten graag)

Wij leveren volgens afspraak 1x uw verhaal vertellen is genoeg voor een offerte op maat voor ons liefst een snelle correcte aflevering.

Koeltechniek horeca en meer speciale producten leveren we van de beste leveranciers in Europa graag verzorgen we met de hoogste haalbare kwaliteit die er te behalen valt. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen.

Bedankt voor uw geduld en goede zaken gewenst!

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek installatie.

Graag tot ziens op onze afspraak!

Nieuws & Actualiteiten

Nieuwste producten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

0475-342933
06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk