Aanvragen en storingen 2022

Geachte klanten,

Wegens de drukte en het aantal nieuwe aanvragen zijn wij helaas genoodzaakt om nieuwe aanvragen en storingen van externe klanten voor 2022 niet meer in behandeling te nemen.

Bent u opzoek naar een airconditioninginstallatie voor 2023 dan kunt u uw aanvraag via het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@grispentechniek.nl . Graag hierbij het verzoek om uw telefoonnummer en NAW-gegevens te melden. Wij nemen dan contact met u op, voor het maken van een afspraak, in het nieuwe jaar.

Onze excuses voor het ongemak en hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Nieuwe projecten in de regio

Afgelopen week hebben wij twee mooie projecten bij onze opdrachtgevers mogen uitvoeren. De eerste opdracht is een single-split Mitsubishi installatie voor een appartement. De tweede opdracht is een multi-split Mitsubishi installatie voor de woon -en slaapkamer. Beide installaties hebben voldoende vermogen om het appartement in de zomer lekker koel te houden en de winter aangenaam warm. Wij danken onze opdrachtgevers in het gestelde vertrouwen en wensen hen veel plezier met de nieuwe installatie!

Ons begin 2022

Ook dit jaar staan wij weer klaar om iedereen die interesse heeft in een klimaatinstallatie te woord te staan. Met de stijgende gasprijzen is een warmtepomp installatie een mooie aanvulling op u huidige CV installatie. Na de derde en hopelijk laatste lockdown staan ook wij klaar om u te voorzien van informatie, uiteraard volgens de laatste vastgestelde regels.

Hierbij een tip die wij allemaal thuis al kunnen doen namelijk ventileren. Een tip over ventileren: Doe dit minimaal 3x per dag. Helaas wordt dit nu door de kou wat vaker vergeten.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Maris Grispen en Zakija Timmers

Mitsubishi airconditioning levertijden

Op het moment plaatsen we airconditioning weer in 2022 in januari.

Neem contact voor een gratis offerte voor uw project.

Wegens de drukte kan het zijn dat we de telefoon niet kunnen opnemen in sommige gevallen.

Daarom vragen we u dan ook een email te sturen naar ons te sturen b.v. bij contact. We nemen dan z.sm. contact op via de telefoon om een afspraak te maken met u.

Met vriendelijke groeten Grispen Techniek Airco Service Roermond.

Project Linne

Mooi Project mogen afleveren te Linne. Trio Split unit airconditioning Mitsubishi. Een buitendeel met 3 binnendelen voor de woonkamer/keuken en 2 splaakamers op de 1ste verdieping. Wij bedanken de opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen!

Mitsubishi airconditioning

Aangezien veel airco units ook verwarmen tegenwoordig is het raadzaam om 1x per jaar ook particulier de units grondig te onderhouden.

Door de corona lockdown zijn veel units nog niet onderhouden vandaar dat we een inhaalslag willen gaan maken in het najaar van 2021.

Heeft u ook airco units die grondig eens schoongemaakt moeten worden kunt u ons contact formulier invullen voor service aan uw installatie.

Graag tot ziens!

Zakija Timmers & Maris Grispen

Airconditioners onderhoud en inspectie 2021

Wij zijn weer gestart!

Na onze welverdiende vakantie in eigen land starten we deze week op met de zaak.

Met vriendelijke groet Grispen Techniek!

Contact opnemen

Vakantie 2022

Binnenkort gaan wij er even tussenuit en genieten van een korte vakantie.

Hierdoor zijn wij van 08-08-2021 tot en met 19-08-2021 beperkt bereikbaar. Voor vragen laat een bericht achter via https://www.grispentechniek.nl/contact/ of stuur een mail naar info@grispentechniek.nl

Fijne vakantie.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Nieuw Project afgerond in hartje Roermond

Afgelopen week een nieuwe airconditioning mogen plaatsen bij M3Makelaardij te Roermond. Naast de reeds twee geplaatste installaties mochten wij afgelopen week de derde plaatsen. Deze airconditioning is voor de receptie zodat de medewerkers en klanten gedurende de warme dagen een aangename verkoeling krijgen.

Heeft u ook interesse in een installatie van Grispen Techniek en wilt u deze zomer nog verkoeling neem dan gerust contact met ons op.

Fijn weekend!

Mitsubishi SRK50 Titanium

De Mitsubishi airconditioning units zijn ook in titanium of wit-zwart contrast leverbaar ipv standaard model.

Hier de titanium en de wit-zwart variant.

Wij zijn gesloten op hemelvaartdag en vrijdag.

We zijn vanaf donderdag 13 mei tot en met 16 mei.

Op Maandag 17 mei zijn we gewoon weer open voor Airco & Service.

Bedankt voor uw begrip!

Airconditioning projecten

Nieuw airconditioning in Herten.

Kom snel terug voor dit nieuwe project!

Sorry in bewerking!

Onderhoud en inspectie airconditioning 2021

Het onderhoud en inspectie 2021 op uw aircondioner is begonnen. Als u een installatie van ons heeft zullen we contact gaan opnemen voor een afspraak voor deze service. Vooral in deze corona tijd lijkt het ons nog belangrijker de units schoon en functioneel te houden.

Verkoop airconditioning 2021

De units zijn onder te verdelen in verschillende modellen.

Wand-units, vloer-unit, plafondonderbouw-unit, cassette-units, kanaalinbouw-unit, luchtgordijn-units, multisplit-units.

Voor de particulieren markt adviseren we meestal de wandmodellen in enkelsplit of multisplit standaard of design uitvoering te verkrijgen.

De zakelijke markt komen we snel op grote vermogens waardoor we op plafondonderbouw, cassette,s units snel uitkomen.

We zijn een F-gassen gecertificeerd en gediplomeerd bedrijf (verplicht) waar de kwailiteit en duurzaamheid vooraan staan.

Avondklok 2021

In Nederland hebben we vannaf zaterdag 23 januari een avondklok.

Dat is dan vannaf 21:00 uur tot 4:30 iedereen thuis blijft. Op uitzonderingen na natuurlijk.

Waarom een avondklok?

Dit is een zware coronamaatregel bovenop de huidige lockdown om het ontvangen van bezoek en ontmoetingen in groepen tegen te gaan.

Natuurlijk houden wij ons aan deze regels om te winnen van het virus en een normaal leven te kunnen en mogen leiden in de toekomst.

Heeft u vragen over covid-19 neem met de rijksoverheid contact op hierover nummer: 0800-1351

Start 2021

Ook dit jaar staan wij weer klaar om iedereen die interesse heeft in een klimaatinstallatie te woord te staan. Met de stijgende gasprijzen is een warmtepomp installatie een mooie aanvulling op u huidige CV installatie. Na de derde en hopelijk laatste lockdown staan ook wij klaar om u te voorzien van informatie, uiteraard volgens de laatste vastgestelde regels.

Hierbij een tip die wij allemaal thuis al kunnen doen namelijk ventileren. Een tip over ventileren: Doe dit minimaal 3x per dag. Helaas wordt dit nu door de kou wat vaker vergeten.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Maris Grispen en Zakija Timmers

Update Kerstvakantie 2021-2022

Wij zijn gesloten met de kerst (feest)dagen van 20 december 2021 tot en met 2 januari 2022

Op maandag 3 januari 2022 zijn we weer geopend!

Wij wensen iedereen een fijne dagen en een voorspoedig/gezond 2022. Wij bedanken onze vaste en nieuwe klanten voor de fijne samenwerkingen en gestelde vertrouwen 2021!

Aircondioning wifi-module bestellen?

Binnenkort op de website de wifi module voor de airconditioning te bestellen. We hebben standaard Mitsubishi heavy industries, Mitsubishi Electric, Daikin aircondioning wifi module liggen op voorraad.

Ook diverse andere A merken kunnen we ook aan de wifi module komen echter geeft u duidelijk bouwjaar, merk, contactgegevens even door bv telefoonnummer. U kunt dit vrijblijvend aanvragen via rubriek contact.

De module bestellen via de webshop is echter zonder het aansluiten. Dit kan wel neem ook contact op over een montage prijs.

Aircondioning wifi module verkoop

Airconditioning project Daikin multi-split 7kW.

De Daikin airconditioning multi-split voor de drie slaapkamers in een nieuwbouwhuis particulier uitgevoerd in Heel.

In dit project hebben we zo veel mogelijk het leidingwerk te optimaliseren zodat deze zo min mogelijk opvallen t.o.v. het nieuwe gebouwde huis.

Hieronder staan de project foto,s.

Met vriendelijke groet,

Grispen Techniek Roermond

Project Daikin installatie in Heel
Multisplit Daikin inverter
Daikin wandmodel slaapkamer
Daikin 5 kw bovenverdieping

Project airconditioning uitgevoerd.

Mooi airconditioning project mogen maken voor drie slaapkamers midden in het centrum van Roermond. Dit met Mitsubishi heavy industries,

Het project is met de SRK35ZM-S wandmodel 3x uitgevoerd per slaapkamer. Aangezien in de zomer de hele dag de zon op de slaapkamers staat te schijnen hebben we extra meer vermogen geplaatst dan nodig was. Dit om er zeker van te zijn om in extreme warme dagen te koelen of koude dagen te kunnen verwarmen. Ook op zoek naar een Mitsubishi airconditioning neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Slaapkamer 1:

Airconditioning slaapkamer.
Airconditioning project centrum
Project airconditioning Roermond.
Aircoproject kamer 3 kantoor
Laatste foto project met succes afgerond!

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Kristalweg 20
6049 DA Herten

06-10544307
06-42029237

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk