Retour

Welkom bij de Service van de Webshop.

Vanwege het feit dat wij een gecertificeerde site zijn zijn wij verplicht aan wettelijke kaders. Deze wettelijke kaders hebben betrekking op; Retour/Levering van onze producten. Hieronder vindt u de verdere toelichting.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via marisgrispen@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met marisgrispen@gmail.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Levertijd Producten:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd van de producten staan aangegeven bij het desbetreffende product en worden indien nodig verder afgestemd met de klant hierin streven wij deze te leveren op de gemaakte afspraken. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.Echter komt het weleens voor dat de bezorger door omstandigheden niet op de afgesproken dag kan leveren ook zal dan met u besproken worden om. Levering verloopt via de postbode of (pakket)bezorger van de leveringsdienst. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Heeft u geen product gekregen dan is het belangrijk dit direct bij ons te melden voor een correcte afhandeling. U kunt ons dan bereiken op marisgrispen@gmail.com

Voor andere vragen, opmerkingen of klachten kunt u onderstaand formulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

 

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk