Mitsubishi Heavy Industries informatie

Anno 1884 lanceerde Mitsubishi Heavy Industries kortweg MHI, haar eeste scheepswerf Nagasaki Shipyard & Machinery Works. In de loop van de afgelopen eeuw heeft MHI veel research & development ontwikkeld met als doel geavanceerde systemen te realiseren en te produceren. Maar ook als erkende internationale leidende partner op engineering gebied.

Mitsubishi betekent in het Japans Drie Diamanten. Deze drie edelstenen komen ook terug in het wereldwijd bekende logo en zijn de weerspiegeling van de drie pijlers waarop het bedrijf is gericht namelijk: Eerlijkheid, creativiteit & motivatie. Het logo is een gestransformeerde versie van het familie-embleem van de heer Yataro Iwasaki, de oprichter van Mitsubishi.

Mitsubishi airconditioning de laatste jaren ligt de focus vooral op energiebesparing. Het combineren van systemen voor totaaloplossingen. ten behoeve van binnenklimaat en tapwatervoorziening. De MHI units worden over heel de wereld toegepast in zeer uitlopende situaties zoals namelijk woonhuizen, kantoren, winkels en hotels.

Informatie by Coolmark b.v.

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

0475-342933
06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk