Service

Onderhoud:

Wij bieden u de mogelijkheid om het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw airconditioning en koeltechniek installaties.

Onze onderhoudscontracten zijn standaard waarbij wij in frequentie een onderscheidt maken tussen de particuliere en zakelijke markt. Voor de zakelijke markt adviseren wij jaarlijks een onderhoud uit te laten voeren en binnen de particulieren markt is dit advies 1x per twee jaar.

Contracten worden aangeboden om uw installaties zo optimaal te houden en storingen vroegtijdig te ontdekkken en te verhelpen. Zekerheid & bedrijfszekerheid maar denk bij restaurants aan hygiene het technische schoonmaken. Ook op drukke plaatsen zoals scholen is het een must om onderhoud te laten uitvoeren. Bij bepaalde hoeveelheden aan freon koudemiddel is het zelfs verplicht dit te laten doen door minister van Vrom. Heeft u hier als bedrijf vragen over kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen. 

Storingen: Koeltechniek & Airconditioning

Grispen Techniek Maris Grispen 1e klas monteur heeft een eigen service dienst bus voor storingen aan uw technische koel -of airconditioninginstallatie die u bij ons heeft gekocht. U kunt deze service gebruiken hier zitten wel kosten aan verbonden mits het niet in de garantie valt. Defecte installaties worden telefonisch en/of op afspraak afgehandeld (afhankelijk van de storing, analyse)

Airconditioners Service: Onderhoud Service.

De service beurt voor uw airconditioning op locatie is belangrijk om de kwaliteit te kunnen garanderen. Maakt niet waar op de boot in de caravan, cabine machinebouw of vaste installaties.  Dit voor u zelf maar zeker voor uw klanten en natuurlijk de installatie en het milieu. Wij werken met goedgekeurde speciaalmiddelen om uw installatie te reinigen en zo beter laten worden door al het vuil te verwijderen en zo de luchtkwaliteit te verhogen. Ook zal de unit compleet nagekeken worden met hoogwaardig meet apparatuur volgens de richtlijnen onderhoudsplan.

airconditioners cleaning

Airconditioning onderhoud wandmodel

Vragen of opmerkingen gratis Offerte? klik op de foto voor contact.

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk