Diensten

Koeltechniek en airconditioning diensten

Diensten verkoop-reparatie-onderhoud van airconditioning en koeltechniek MKB installaties. Met vrijblijvende offerte en advies over welke installatie het beste bij u past in combinatie met de energie besparing. Al onze installaties zijn CE gekeurd en voldoen richtlijnen F-gassen certificaat voor Nederland. Onze montages worden compleet de F-gassen procedure en het VCA certificaat uitvoerd. Energie Investering Aftrek (EIA) behoord tot de mogelijkheden op veel producten op de webshop maar geldt alleen voor bedrijven die aan de voorwaarden van de EIA voldoen.

Onderhoud:

Wij bieden u de mogelijkheid om het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw airconditioning en koeltechniek installaties. Onze onderhoudscontracten zijn standaard jaarlijks dus 1 x per jaar alles controleren en inspecteren, onderhouden. Contracten worden aangeboden om uw installaties zo optimaal te houden en storingen vroegtijdig te ontdekkken en te verhelpen. Zekerheid & bedrijfszekerheid maar denk bij restaurants aan hygiene het technische schoonmaken. Ook op drukke plaatsen zoals scholen is het een must om onderhoud te laten uitvoeren. Bij bepaalde hoeveelheden aan freon koudemiddel is het verplicht dit te laten doen door minister van Vrom .

Storingen: Koeltechniek & Airconditioning

Grispen Techniek heeft een eigen servicedienst bus voor een storingen aan uw technische koel of airconditioning installatie. U kunt deze service gebruiken hier zitten wel kosten aan verbonden mits het niet in de garantie valt. Defecte installaties worden telefonisch en/of op afspraak afgehandeld (afhankelijk van de storing, analyse)

Aircondioners Service: Onderhoud airco

De service beurt voor uw airconditioning op locatie is belangrijk om de kwaliteit te kunnen garanderen. Maakt niet waar op de boot in de caravan, cabine machinebouw of vaste installaties.  Dit voor u zelf maar zeker voor uw klanten en natuurlijk de installatie en het milieu. Wij werken met goedgekeurde speciaalmiddelen om uw installatie te reinigen en zo beter laten worden door al het vuil te verwijderen en zo de luchtkwaliteit te verhogen. Ook zal de unit compleet nagekeken worden met hoogwaardig meet apparatuur volgens de richtlijnen onderhoudsplan.

airconditioners cleaning

Airconditioning onderhoud wandmodel

 

 Vragen of opmerkingen gratis Offerte? klik op de foto voor contact.

 

 

Nieuws & Actualiteiten

Contactgegevens

Grispen Techniek
Broekhin-Zuid 20
6042 EC Roermond

0475-342933
06-10544307

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk